Logo DFSK

DFSK EC35

€ 31.990

€ 31.990

Vanaf

€ 31.990

Algemene garantie

3 jaar of 120.000km

100% elektrisch

De EC35, de bedrijfswagen voor optimaal comfort

Met een lengte van 4,50 meter, een breedte van 1,68 meter en een hoogte van 1,99 meter is de EC35 je perfecte bondgenoot voor elke dag. Zijn compacte vorm vergemakkelijkt uw reizen en uw professionele leven.

Zijn autonomie van 240 kilometer (WLTP) biedt u optimaal rijcomfort voor uw stedelijke en voorstedelijke mobiliteit. Dankzij de snelle oplaadcapaciteit (20 tot 80% in 90 min of 8 uur op een 3,3 kWh stopcontact) hoef je je geen zorgen meer te maken over de batterijduur. 

Zijn bagageruimte tot 4,8 m3, afhankelijk van het aantal zitplaatsen, en zijn twee configuratieopties (2 of 5 zitplaatsen) maken uw dagelijks leven, uw transport en vracht gemakkelijker. 

De EC35 van dichtbij

Elektrische aandrijving

De elektrische aandrijving gebeurt door kobaltvrije lithiumijzerfosfaatbatterijen (LiFePO4). Dit soort batterijen behoren tot de veiligste soort Lithium-batterijen. Lithium wordt in veel verschillende chemische samenstellingen van batterijen verwerkt en uit internationaal onderzoek is gebleken dat bij deze batterijen het brandgevaar aanzienlijk lager is. Ze zijn voorzien om hoge temperaturen te weerstaan, waardoor ze stabieler zijn. Ze hebben een langere en betere levenscyclus en kunnen veelvuldig opgeladen worden.  
De snelheid in opladen verschilt aanzienlijk met een klassieke batterij. Een LiFePO4-batterij laadt sneller op en vraagt verder geen extra onderhoud. U bespaart dus in tijd en kosten.  

De kobaltvrije grondstoffen die gebruikt werden om deze batterijen te ontwikkelen zijn beter te recycleren en dus duurzamer voor het milieu.  

Door de hoge betrouwbaarheid en kwaliteit geniet u van 8 jaar of 120000 km batterijgarantie. 

Dankzij DFSK Assistance kan u zorgeloos uw zinnen zetten op uitdagende avonturen, zonder iets aan het lot over te laten. Deze unieke dekking is geldig in heel Europa en geldt voor technische problemen, ongevallen, verkeerd tanken, een lekke band,… Kortom volledige gemoedsrust voor u gegarandeerd.

Overzicht van de opties en eigenschappen

– 2 tot 4 zitplaatsen
– ABS
– Airbag
– stuurbekrachtiging
– Mistlampen
– Handmatige airconditioning
– Getinte ramen

– Radio USB
– Middenconsole
– Bekerhouders
– Elektrische ramen
– Centrale vergrendeling
– Zonnekleppen
– Wisinterval

Technische gegevens

Vermogen:
Topsnelheid in km/u:
Max. koppel:
Transmissie:
Afmetingen (L/B/H):
Bodemvrijheid:
Leeggewicht:
Laadvermogen:
Totaalgewicht:
Bandenmaat:

60 KW
100 km/u
200 NM
Automatisch
4500 x 1680 x 1985
190mm
1625 kg
925 kg
2600 kg
185 R14 LT 

Wielbasis (mm):
Spoorbreedte:
Batterijvermogen:
Actieradius:
CO2 uitstoot:
Snel opladen 20-80%:
Langzaam opladen:

3050mm
1435mm
42 KwH
240 km (WLTP)
0 gr
90 minuten
7 – 8u

Testrit aanvragen

Ruimte voor iedereen

Zijn laadruimte van 4,8 m³ en zijn configuratie met 2 of 5 zitplaatsen maken uw dagelijks leven  gemakkelijker.

4.5m functionaliteit

Met een lengte van 4,50 meter, een breedte van 1,6 meter en een hoogte van 1,9 meter is de EC35 je perfecte bondgenoot voor elke dag. Zijn compacte vorm maakt uw reizen en uw professionele leven gemakkelijker. 

Panoramisch?

Dat is Gloryieuze standaard

Alles draait om details.

Luxe en rijgenot staan centraal, de Glory bezorgt je een ruimtelijk gevoel doordat het panoramisch dak een standaard optie is.

In de zomer geniet je van een frisse bries, maar op andere dagen zorgt het panoramisch dak voor extra licht.

Alles onder controle

Dankzij het overzichtelijke dashboard heb je steeds alles binnen handbereik en onder controle. De cockpit zorgt voor een ruimtelijk gevoel dankzij de grote voorruit. 

Rijcomfort

Zijn actieradius van 270 kilometer biedt u optimaal rijcomfort voor al uw verplaatsingen. Dankzij de snelle oplaadcapaciteit (20 tot 80% in 90 min of 8 uur op een stopcontact van 3 tot 3 kW), hoeft u zich geen zorgen meer te maken over autonomie. 

Comfort binnen handbereik

De manuele airco zorgt er voor dat je voor of na het werk steeds je hoofd kan koel houden. Een lange verplaatsing voor beroepsdoeleinden of de rit naar de training van de kinderen, goed entertainment zorgt daarbij voor een goede sfeer.  

Full LED

koplampen

Automatische LEDkoplampen in de vorm van een leeuwenoog.
Aangevuld met verstralers van 4 krachtige LEDlampen.

Regensensor

Dankzij de regensensor past de intelligente ruitenwisser zijn snelheid aan naarmate de hoeveelheid water die er op de raam valt. Zo geniet je steeds van optimale zichtbaarheid.

Alles binnen handbereik

De Glory is standaard voorzien van een automatische versnellingsbak van het type CVT (continu variabele transmissie). Bij dit systeem hoor en voel je de automatische versnellingsbak niet schakelen. Je kan eveneens overschakelen op manuele bediening waarbij de CVT de versnellingen stimuleert. De automatische versnellingsbak van de Glory is daarnaast ook voorzien van een lagere verhouding (L), die ideaal is voor bergritten.

Bovendien is de Glory uitgerust met een elektrische parkeerrem. Deze is niet alleen efficiënt, maar ook plaatsbesparend en maakt wegrijden op een helling eenvoudiger. Bovendien staan alle bedieningen centraal voor de bestuurder.

Elektrisch verstelbare bestuurderszetel

Een elektrisch verstelbare bestuurderszetel, ook dat is Gloryieuze standaard!
Ga voor de ideale ergonomische zithouding. Hierdoor geraak je minder snel vermoeid en zijn je ritten dus comfortabeler en veiliger.

Tijdens een lange rit je leuning een tikje aanpassen? Dat kan veilig en snel.

Dynamische LED knipperlichten

Het dynamische ledknipperlicht loopt mee in de richting die de auto ingaat. Zo verhogen we de zcihtbaarheid en stijlvolle look van de Glory.

Keyless entry

Dankzij de keyless entry stap je vlot in en uit zonder gedoe.

Om te starten moet de sleutel enkel in de auto aanwezig zijn en je kunt starten door middel van de start/stop knop.

Cruise control

De standaard cruise control biedt u verschillende voordelen:

brandstofbesparing, verminderde CO2-uitstoot, minder vermoeidheid van de bestuurder en minder slijtage van de wagen.

Bovendien vermijdt u overdreven snelheid en boetes.

Ga voor detail

Ergonomische kunstlederen stoelen zorgen ervoor dat iedereen van een aangename rit geniet.

Het luxueus en rustgevend interieur, dat afgewerkt is met kwalitatieve materialen, geven u een ontspannen gevoel. Verfijnde details ontdek je overal in de Glory. Bewonder de stiksels van het leder, het geborduurde logo, stuk voor stuk afgewerkt tot in detail.

Puur rijgenot voor iedereen.